Batavia Stad Fashion Outlet Gift Card
Batavia Stad Fashion Outlet Gift Card
Batavia Stad Fashion Outlet Gift Card
Te besteden bij meer dan 150 winkels in Batavia Stad!
Keuze uit meer dan 250 modemerken
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Batavia Stad Fashion Outlet Gift Card

De Gift Card van Batavia Stad Fashion Outlet is het perfecte geschenk voor een modeliefhebber! Met dit cadeau kan de ontvanger naar hartenlust gaan shoppen bij meer dan 250 internationale modemerken en lifestyle winkels. De cadeaubon is te besteden bij meer dan 150 winkels! De gever bepaalt zelf de waarde van de giftcard, kiest een mooie verpakking uit en kan eventueel een extra cadeautje toevoegen zoals een lekkere fles wijn. Zo maak je het cadeau nog persoonlijker en wordt het geven ervan echt een feestje! Plaat jouw bestelling op een werkdag voor 17.00 uur en wij verzenden deze dezelfde dag nog!

Deze Gift Card is geldig tot 1 jaar na aankoop en is alleen te besteden bij de winkels van Batavia Stad Fashion Outlet. Kijk op bataviastad.nl voor meer informatie.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking