Bloemen Cadeaukaart
Bloemen Cadeaukaart
Bloemen Cadeaukaart
Online een bos bloemen bestellen bij Topbloemen.nl
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Bloemen Cadeaukaart

De Bloemen Cadeaukaart is het ideale kerstcadeau om de donkere dagen op te fleuren. Bijvoorbeeld leuk als bedankje aan het einde van het jaar. De ontvanger kiest zelf een mooi boeket uit en mag deze thuis laten bezorgen. Een bloemetje cadeau geven was nog nooit zo gemakkelijk! Bestel dus gauw de Bloemen Cadeaukaart.

De Bloemen Cadeaukaart is een moderne manier om iemand tijdens de feestdagen te bedanken met een bosje bloemen. Zo kunt u dit bijvoorbeeld als kleinigheidje geven aan uw buurvrouw. Of als zakelijk bedankje aan uw klanten of relaties. Een fleurig boeket zal niet misstaan in de donkerste tijd van het jaar! Het fijne aan de Bloemen Cadeaukaart is dat u niet zelf loopt te sjouwen met een grote bos bloemen. De ontvanger bestelt online op Topbloemen.nl een boeket naar keuze. Bij het afrekenen hoeft hij of zij alleen maar het kaartnummer op de achterkant in te voeren. De bloemen worden de volgende dag al thuis bezorgd en kunnen in de vaas worden gezet. De Bloemen Cadeaukaart is dus een hele originele attentie tijdens de kerstdagen. Bestel dit geschenk nu op Kerstkeuzecadeau.nl en laat het meteen inpakken.

Het bestellen van de Bloemen Cadeaukaart heeft u binnen enkele minuten voor elkaar. Daarbij bepaalt u zelf de waarde die op de cadeaukaart komt te staan. Dit kan al vanaf €10 en daar kan ook al een klein bosje bloemen van besteld worden. De Bloemen Cadeaukaart is dus ook voor een beperkt budget geschikt! Voor een kleine meerprijs kunt u uw kerstcadeau personaliseren. Voeg bijvoorbeeld een kerstverpakking toe of een eigen boodschap. Hier kunt u al uw kerst- en nieuwjaarswensen op kwijt. Althans, mits dit in 160 tekens past… Bestelt u een kerstgeschenk namens een bedrijf? Dan is het ook mogelijk om uw bedrijfslogo op de passen te laten drukken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wilt u er voor zorgen dat uw kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken in één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan uw cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. U kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking