war child
Doneer aan War Child
war child

Doneer aan War Child

Let op: Het is niet mogelijk om deze cadeaukaart te bestellen! Hieronder lees je hoe je jouw Kerst Keuze Cadeaukaart kan verzilveren voor een donatie aan een goed doel.

Doneer de waarde van jouw Kerst keuze Cadeaukaart aan War Child. Met uw steun kunnen zij honderdduizenden oorlogskinderen helpen met het verwerken van hun trauma en ze een veilige omgeving bieden. Samen halen we de oorlog uit het kind! Kies dus nu voor War Child.

Klik hier voor alle verzilveropties. Op deze pagina kan je de Kerst Keuze Cadeaukaart verzilveren voor een donatie aan het door jouw gekozen goede doel. Na de verzilvering ontvang je dus géén cadeaukaart meer, maar wordt het verzilverde bedrag direct gedoneerd aan het gekozen goede doel. De waarde van jouw Kerst Keuze Cadeaukaart is te doneren tot 1 jaar na uitgifte. 

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking