feelgood cadeau
FeelGood Cadeau
feelgood cadeau
Te besteden bij meer dan 700 beautylocaties
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

FeelGood Cadeau

Zoekt u nog een kerstcadeau waarmee u iemand écht in het zonnetje zet? Ga dan voor FeelGood Cadeau! Te besteden bij 700+ schoonheidssalon’s, sauna’s, kappers, waxstudio’s en andere beautylocaties. De ontvanger richt zelf het perfecte verwenmoment in! Bestel FeelGood Cadeau nu met mooie kerstverpakking.

FeelGood Cadeau is een cadeau waar u sowieso veel vrouwen mee kunt verblijden. Maar ook veel mannen zijn tegenwoordig graag met verzorging en uiterlijk bezig! De cadeaukaart is bij 700+ beauty- en wellnesslocaties te besteden. Er zit dus altijd wel iets in de buurt. Je goed voelen verschilt van persoon tot persoon. Met FeelGood Cadeau kiest de ontvanger precies wat bij hem of haar past. Een pedicure bij de nagelsalon. Definitief laten ontharen bij een gespecialiseerde kliniek. Een dagje ontspannen in de sauna. Dit en nog veel meer is mogelijk! Met FeelGood Cadeau als kerstcadeau laat u iemand het jaar goed beginnen.

Wilt u een FeelGood Cadeau geven als kerstcadeau? Hier zal uw vriendin, moeder, collega, nichtje of andere ontvanger blij mee zijn. Als gever bepaalt u de kaartwaarde helemaal zelf. Elk bedrag tussen €10 en €150 is mogelijk, dus dat biedt u veel vrijheid in uw cadeaubudget. Uw kerstcadeau is natuurlijk pas compleet als u deze laat inpakken in mooie kerstverpakking. Gelukkig hebben wij deze ook ruimschoots op voorraad. Een persoonlijke boodschap en/of een lekker flesje wijn maakt het geheel compleet. Dit kan niet mis gaan! Bestel dus nu FeelGoodCadeau voor onder de kerstboom.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking