Goede Doelen Cadeaubon
Goede Doelen Cadeaubon
Goede Doelen Cadeaubon
Voor een donatie aan een goed doel naar keuze
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Goede Doelen Cadeaubon

Kent u iemand waarvan u weet dat deze graag goede doelen steunt? Geef dan de Goede Doelen Cadeaubon als kerstcadeau. Keuze uit zeven grote goede doelen!

Bent u op zoek naar een zeer uniek en maatschappelijk verantwoord kerstcadeau? U heeft nu de mogelijkheid om iemand de mogelijkheid te schenken om iets te doneren aan een goed doel met de Goede Doelen Cadeaubon. Met deze kaart kan de ontvanger een door u gekozen bedrag schenken aan een van deelnemende goede doelen. De goede doelen die meedoen met de Goede Doelen Cadeaubon zijn het Reumafonds, het KWF Kankerfonds, KNGF Geleidehonden, Warchild, Natuurmonumenten, Unicef en de Cliniclowns. Doordat zeer uiteenlopende goede doelen zijn aangesloten bij de Goede Doelen Cadeaubon heeft de ontvanger zelf de keus om aan een goed doel te schenken dat hem of haar aanspreekt.

Wanneer u een Goede Doelen Cadeaubon schenkt, bepaalt u zelf welk bedrag er op de cadeaubon komt te staan. Dit kan een bedrag zijn tussen de €10,- en €150,-. De vervanger kan vervolgens een goed doel kiezen dat hem of haar aanspreekt en de kaartwaarde online doneren. Op die manier kan de ontvanger zijn of haar donatie helemaal naar wens regelen. Geef nu iemand de mogelijkheid om te doneren aan een goed doel met de Goede Doelen Cadeaubon en maak zowel de ontvanger als een goed doel blij!

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wilt u er voor zorgen dat uw kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken in één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan uw cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. U kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking