Goede Doelen Cadeaukaart
Goede Doelen Cadeaukaart
Goede Doelen Cadeaukaart
Voor een donatie aan een goed doel naar keuze
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Goede Doelen Cadeaukaart

Kent u iemand waarvan u weet dat deze graag goede doelen steunt? Geef dan de Goede Doelen Cadeaukaart als kerstcadeau. De ontvanger kan doneren aan zeven goede doelen.

Bent u op zoek naar een zeer uniek en maatschappelijk verantwoord kerstcadeau? U heeft nu de mogelijkheid om iemand de mogelijkheid te schenken om iets te doneren aan een goed doel met de Goede Doelen Cadeaukaart. Met deze kaart kan de ontvanger een door u gekozen bedrag schenken aan een van deelnemende goede doelen. De goede doelen die meedoen met de Goede Doelen Cadeaubon zijn het ReumaNederland, KWF Kankerbestrijding, KNGF Geleidehonden, Warchild, Natuurmonumenten, UNICEF en Cliniclowns. Doordat zeer uiteenlopende goede doelen zijn aangesloten bij de Goede Doelen Cadeaukaart heeft de ontvanger zelf de keus om aan een goed doel te schenken dat hem of haar aanspreekt.

Wanneer u een Goede Doelen Cadeaukaartschenkt, bepaalt u zelf welk bedrag er op de cadeaubon komt te staan. Dit kan een bedrag zijn tussen de €10,- en €150,-. De vervanger kan vervolgens een goed doel kiezen dat hem of haar aanspreekt en de kaartwaarde online doneren. Op die manier kan de ontvanger zijn of haar donatie helemaal naar wens regelen. Geef nu iemand de mogelijkheid om te doneren aan een goed doel met de Goede Doelen Cadeaukaart en maak zowel de ontvanger als een goed doel blij! Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking