Goede Doelen Diner Cadeau
Goede Doelen Diner Cadeau
15% van de kaartwaarde gaat naar het goede doel
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Goede Doelen Diner Cadeau

Wilt u deze kerst naast leuke cadeaus geven aan vrienden en familie ook uw hart laten spreken en iets doen voor een goed doel? Dan hebben wij nu de perfecte cadeaukaart voor u. U kunt nu namelijk iemand als kerstcadeau een avond uit eten bij een restaurant naar keuze schenken en daarnaast bijdragen aan zeven verschillende goede doelen.

En dit alles met één enkele cadeaukaart! De cadeaukaart waar het om gaat heet de Goede Doelen Diner Cadeaukaart. Deze speciale cadeaukaart is een onderdeel van Diner Cadeau, wat inhoudt dat de ontvanger er mee kan gaan eten bij een van de meer dan 3000 aangesloten restaurants verspreid door heel Nederland! Daar zit altijd wel een restaurant tussen dat in de smaak valt, wat de voorkeur van de ontvanger ook is. Naast een leuke avond uit geeft u echter ook een bijdrage aan zeven goede doelen, omdat 15% van de waarde die u op de kaart laat zetten aan deze doelen geschonken zal worden. Het gaat om ReumaNederland, Natuurmonumenten, KNGF Geleidehonden, de CliniClowns, War Child, KWF Kankerbestrijding en UNICEF. Doneer nu ook aan deze zeer uiteenlopende goede doelen en maak deze kerst meerdere mensen blij met uw cadeau!

De Goede Doelen Diner Cadeaukaart ziet er uit en werkt als een betaalpas. De ontvanger kan hem eenvoudig en veilig gebruiken via het pinapparaat van een deelnemend restaurant. U kunt een bedrag naar keuze op de kaart laten zetten vanaf €10,00, waarvan vervolgens 15% naar de goede doelen gaat! Vervolgens is het aan de ontvanger om zijn of haar kerstcadeau te besteden bij zijn of haar lievelingsrestaurant! Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking