Podium Cadeaukaart
Podium Cadeaukaart
Podium Cadeaukaart
Landelijk te besteden bij meer dan 300 podia
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is het ideale kerstgeschenk voor iedereen die wel eens een ontspannen avondje uit heeft verdiend. Deze kaart is namelijk te besteden bij maar liefst 300 verschillende podia door heel Nederland! Met deze kaart kan de ontvanger genieten van een dans-, theater- of muziekvoorstelling naar keuze.

Zoekt u nog een origineel kerstcadeau voor uw vrienden, familieleden, collega’s of werknemers? Dan is de Podium Cadeaukaart een hele leuke en veelzijdige optie. De kaart wordt maar liefst door 300+ podia door heel Nederland geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Dit betekent dat de ontvanger jaarlijks keus heeft uit zo’n 30.000 verschillende voorstellingen! Onder de mogelijkheden vindt u onder andere jazzconcerten, klassieke muziek, ballet, musicals, cabaret en nog veel en veel meer. Op de website van de Podium Cadeaukaart vindt u een handig overzicht in de vorm van een uitgaansagenda. Omdat de ontvanger alle vrijheid heeft om een leuke voorstelling uit te kiezen, slaat u nooit de plank mis met dit kerstcadeau. Bovendien is het ook een mooi steuntje in de rug van de podiumkunsten.

Kerstinkopen doen was nog nooit zo gemakkelijk. Via deze website bestelt u de Podium Cadeaukaart eenvoudige en veilige wijze. Kies eerst een waarde tussen €10 en €150 die op de kaart komt te staan. Extra leuk is om een persoonlijke boodschap toe te voegen én om de kaart in te laten pakken in een spetterende kerstverpakking. Met de Podium Cadeaukaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor een concert, dans- of theatervoorstelling naar keuze. Dit gaat heel eenvoudig aan de kassa of in de webshop van het betreffende podium. Deze kerst geeft u een feestelijke avond uit cadeau!

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wilt u er voor zorgen dat uw kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken in één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan uw cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. U kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking