VVV Dinercheque
VVV Dinercheque
VVV Dinercheque
Te besteden bij meer dan 2200 restaurants!
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

VVV Dinercheque

Geef deze kerst een heerlijke avond uit eten cadeau aan vrienden, familie of collega’s door hen een VVV Dinercheque te geven! Met deze klassieke dinerbon zit u altijd goed. Landelijk te besteden bij zo'n 2200 restaurants.

Wat is er nu leuker tijdens de koude winteravonden dan een avond romantisch uiteten in een warm en luxe restaurant, of juist een avond vol gezelligheid met vrienden in een knus eetcafé? Nu het zo vroeg donker is, is uit eten gaan extra gezellig en daarmee ook direct een extra leuk cadeau om te krijgen en te geven! Lijkt het u wel wat om deze kerst een leuk avondje uit cadeau te doen aan een vriend, familielid of collega? Geef diegene dan de VVV Dinercheque. Met deze dinercheque kan de ontvanger heerlijk gaan eten in een restaurant, eetcafé of andere horecagelegenheid naar keuze. Er zijn wel 2200 verschillende restaurants aangesloten waar de ontvanger de dinercheque kan besteden. Onder de restaurants bevinden zich onder andere locaties voor de beste Spaanse tapas, heerlijke Aziatische specialiteiten, traditionele Hollandse eetcafé maaltijden en u kunt zelfs bij enkele restaurants met een Michelin ster gaan eten! Iedere liefhebber van lekker eten kunt u dus erg blij maken met dit cadeau en omdat de ontvanger zelf het restaurant uitkiest slaat u nooit de plank mis. Bestel de VVV Dinercheque eenvoudig online en ontvang deze thuis. Wilt u de bon direct bij de ontvanger laten bezorgen, dan kan dat natuurlijk ook!

Als gever bepaald u welk bedrag er op de VVV Dinercheque komt. Dit kunnen ook kleine bedragen zijn vanaf €10,00. Deze flexibiliteit in waarde maakt de Dinercheque een geschikt cadeau voor iedereen! Van verre oom tot beste vriendin tot zakelijke relatie. De VVV Dinercheque is bovendien zeer geschikt om te gebruiken in een kerstpakket voor uw werknemers. Veel mogelijkheden dus voor zowel de gever als de ontvanger van deze bon! Bestel nu de VVV Dinercheque en maak iemand blij deze kerst!

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking