Boeken Cadeaubon
Boeken Cadeaubon
Boeken Cadeaubon
Te besteden voor alle in Nederland gepubliceerde boeken
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Boeken Cadeaubon

Verras deze kerst iemand met een boek naar keuze uit het grootste online boekenaanbod van Nederland! 

Wil je deze kerst iemand blij maken met een goed boek, maar weet je niet zo goed welk boek bij de ontvanger in de smaak zal vallen? Schenk dan als kerstcadeau een Boeken Cadeaubon aan familie, vrienden of collega’s en raak altijd de juiste snaar! Met Boeken Cadeaubon kan de ontvanger van het cadeau in de zeer uitgebreide webshop een boek of e-book naar zijn of haar goeddunken uitkiezen. Alle boekengenres zijn in de webshop vertegenwoordigd, dus er is werkelijk voor iedereen wat wils. De ontvanger kan ervoor kiezen om lekker te griezelen bij een horrorboek of thriller, of juist een mooi en emotioneel verhaal lezen. Ook kinderboeken, informatieve boeken en opleidingsboeken zijn in de webshop te vinden. Omdat de boeken doorgaans allemaal op vooraad zijn, hoeft de ontvanger vaak niet langer dan 24 uur te wachten voordat hij of zij kan beginnen met lezen. Met een goed boek voor de openhaard komt iedere ontvanger van de Boeken Cadeaubon de winter goed door!

Je kunt als gever zelf bepalen welk bedrag er op het Boeken Cadeaubon komt te staan. Dit kan al vanaf €10,- dus Boeken Cadeau is uitermate geschikt als klein gebaar. Wil je een groter cadeau geven? Kies dan een hoger bedrag tot €150,- waar de ontvanger leuke boeken van kan uitzoeken. Zo kan iemand bijvoorbeeld een hele reeks van een bepaald boek kopen! Dit hoeft niet in één keer. Met één Boeken Cadeaubon kunnen verschillende aankopen op verschillende momenten worden gedaan, zolang er nog saldo op de cadeaukaart staat. Kies nu voor dé makkelijkste manier om een ander blij te maken met een goed boek en schenk een Boeken Cadeaubon! Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking