Over ons

Kerstkeuzecadeau.nl is een dynamisch en jong bedrijf dat ieders kerst tot een succes wil omtoveren. Hiervoor bieden we de leukste concepten op het gebied van kerstgeschenken. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons aan het juiste adres.

In ons assortiment hebben we diverse cadeaukaarten, met zowel specifieke als breed besteedbare varianten. Ook bieden wij je een uniek totaalconcept: Kerst Keuze Cadeau Extra. Hiermee kunnen de feestdagen echt niet meer stuk! Dit is het meest veelzijdige kerstcadeau dat je je maar kunt wensen. Te besteden aan cadeaukaarten, losse geschenken, belevenissen en meer.

Het team van Kerstkeuzecadeau gelooft in persoonlijk contact. De klantenservice staat dan ook vijf dagen per week voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn onze sales managers gespecialiseerd in het afhandelen van relatiegeschenken. Wij denken altijd met je mee over zakelijke oplossingen en maatwerk. Zo zorgen we er samen voor dat jouw kerstcadeau dit jaar een succes wordt! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Hele goede service

''Alles ging snel en is goed verlopen. We hadden een grote bestelling geplaatst, maar we hadden de volgende dag al het pakket binnen. Hele goede service, ik zou dit zeker aanraden!''

rabobank