Ontvang een offerte op maat binnen een uur

Zoek je een zakelijk kerstgeschenk en wil je meer te weten komen over onze kerstconcepten? Vraag dan hiernaast een gratis offerte aan door het formulier in te vullen. Geef daarbij gerust aan wat voor specifieke wensen je hebt voor het kerstcadeau. Onze accountmanagers zullen direct contact met je opnemen per telefoon of e-mail.

Heb je nog (zakelijke) vragen? Neem dan contact met ons op via zakelijk@kerstkeuzecadeau.nl

Offerte aanvragen

Velden met een * zijn verplicht

  • Cadeaukaarten: ontvang alvast een fysieke cadeaukaart met verpakking of e-voucher. Zo krijg je een voorproefje van hoe jouw cadeau er uit komt te zien. Vraag hierbij vooral ook naar de mogelijkheden voor personalisatie.
  • Keuze Cadeaukaart: Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zelf een cadeaukaart naar wens uitzoeken. Keuze uit 200+ cadeaukaarten waaronder Diner Cadeau, Wehkamp, HEMA, Zalando, Douglas, Nike, Foot Locker en nog veel meer! 
  • Eigen portaal: Wil je dat de ontvangers de Keuze Cadeaukaart op een eigen, persoonlijke website met jouw bedrijfslogo's kunnen inwisselen? Vraag dan naar de mogelijkheden! 
Vanaf: 
€10,-

Voor ieder budget

Mockup block 3
 
Personaliseer de cadeaukaart
Personaliseren

Volledig te personaliseren

Als zakelijke klant kun je jouw kerstgeschenk volledig naar wens personaliseren. Wij helpen je graag bij het uitvoeren van je idee. Zorg ervoor dat je een onvergetelijke indruk achter laat met je kerstgeschenk! Hieronder kun je meer te weten komen over het personaliseren.

Gepersonaliseerde pas & flyer

Laat jouw bedrijfslogo op de cadeaukaarten drukken. Of voeg een persoonlijke boodschap toe op de bijgeleverde flyer. Zo zorg je er voor dat niemand vergeet waar het kerstcadeau vandaan komt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Feestelijke verpakking

Laat je kerstcadeau inpakken met een leuke kerstverpakking of sleeve. Zo komt de ontvanger meteen in de feeststemming! Wil je een verpakking laten ontwerpen met je eigen foto of logo? Neem dan contact met ons op.

Website personaliseren

Laat de website waar Kerst Keuze Cadeau inwisselen wordt aanpassen naar je eigen huisstijl. Professioneel en vertrouwd! Vraag een voorproefje aan om te kijken hoe dit er uit kan komen te zien.

Personaliseren
E-mail voucher

Bij enorme bestellingen of last-minute kerstgeschenken kan een e-voucher van pas komen. Dan wordt de cadeaukaart direct per mail verzonden met een unieke code. Makkelijk en nog steeds even breed te besteden!

Hele goede service

''Alles ging snel en is goed verlopen. We hadden een grote bestelling geplaatst, maar we hadden de volgende dag al het pakket binnen. Hele goede service, ik zou dit zeker aanraden!''

rabobank