Ontvang een offerte op maat binnen een uur

Zoekt u een zakelijk kerstgeschenk en wilt u meer te weten komen over onze kerstconcepten? Vraag dan hiernaast een gratis offerte aan door het formulier in te vullen. Geef daarbij gerust aan wat voor specifieke wensen u heeft bij uw kerstcadeau. Onze accountmanagers zullen direct contact met u opnemen per telefoon of e-mail.

  • Cadeaukaarten: ontvang alvast een fysieke cadeaukaart met verpakking of e-voucher. Zo krijgt u een voorproefje van hoe uw cadeau er uit komt te zien. Vraag hierbij vooral ook naar de mogelijkheden voor personalisatie.
  • Keuze Cadeaukaart: Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zelf een cadeaukaart naar wens uitzoeken. Keuze uit 100+ cadeaukaarten waaronder Diner Cadeau, Wehkamp, HEMA, Zalando, Douglas, Nike, Foot Locker en nog veel meer! 
  • Eigen portaal: Wilt u dat de ontvangers de Keuze Cadeaukaart op een eigen, persoonlijke website met uw bedrijfslogo's kunnen verzilveren? Vraag dan naar de mogelijkheden! 

 

 

Vraag nu gratis aan

Velden met een * zijn verplicht

Vanaf: 
€10,-

Voor ieder budget

Kerst Keuze
 
Personaliseer

uw cadeaukaart(en)

Volledig te personaliseren

Als zakelijke klant kunt u uw kerstgeschenk volledig naar wens personaliseren. Wij helpen u graag bij het uitvoeren van uw idee. Zorg ervoor dat u een onvergetetelijke indruk achter laat met uw kerstgeschenk! Hieronder kunt u meer te weten komen over het personaliseren.

Gepersonaliseerde pas & flyer
Gepersonaliseerde pas & flyer

Laat uw bedrijfslogo op de cadeaukaarten drukken. Of voeg een persoonlijke boodschap toe op de bijgeleverde flyer. Zo zorgt u er voor dat niemand vergeet waar het kerstcadeau vandaan komt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Feestelijke verpakking
Feestelijke verpakking

Laat uw kerstcadeau inpakken met een leuke kerstverpakking of sleeve. Zo komt de ontvanger meteen in de feeststemming! Wilt u een verpakking laten ontwerpen met uw eigen foto of logo? Neem dan contact met ons op.

Website personaliseren
Website personaliseren

Laat de website waar Kerst Keuze Cadeau verzilverd wordt aanpassen naar uw eigen huisstijl. Professioneel en vertrouwd! Vraag een voorproefje aan om te kijken hoe dit er uit kan komen te zien.

E-mail voucher
E-mail voucher

Bij enorme bestellingen of last-minute kerstgeschenken kan een e-voucher van pas komen. Dan wordt de cadeaukaart direct per mail verzonden met een unieke code. Makkelijk en nog steeds even breed te besteden!

Hele goede service

''Alles ging snel en is goed verlopen. We hadden een grote bestelling geplaatst, maar we hadden de volgende dag al het pakket binnen. Hele goede service, ik zou dit zeker aanraden!''

rabobank