Kerst Keuze Cadeaukaart - passen

Online cadeaukaarten bestellen deze feestdagen? Lees hier stap voor stap hoe dit werkt.

1. Kies een cadeaukaart

Wij beschikken over een ruim assortiment aan verschillende cadeaukaarten. Hierdoor zult u echt voor iedereen een kerstcadeau vinden dat bij hem of haar past. Heeft u echt geen flauw idee wat iemand graag wil hebben? Ga dan voor het Kerst Keuze Cadeau. Deze is om te ruilen voor een cadeaukaart naar keuze. Zo weet u zeker dat uw kerstcadeau in de smaak valt!

Cadeaukaart bestellen
Stap 1
2. Kies een feestelijke kerstverpakking

Het geven van een cadeaukaart kan soms een beetje onpersoonlijk aanvoelen. Dit wordt eenvoudig opgelost door onze personaliseeropties! Zo kunt u digitaal een persoonlijke kerstwens doorgeven, die wij op het bijgeleverde kaartje drukken. Ook is het mogelijk om uw cadeaukaart in te pakken in een feestelijke kerstverpakking. Zo komt iemand meteen in de kerststemming bij het ontvangen van uw cadeau.

Kerstverpakking
Stap 2
3. Ontvanger kan kiezen uit het beste aanbod

De ontvanger kan vervolgens zelf kiezen wat hij of zij wil doen met de cadeaukaart. Het hangt natuurlijk per cadeaukaart af wat de mogelijkheden zijn. Met een Diner Cadeau kun je lekker uit eten bij een restaurant naar keuze. Met de Sauna & Wellness Cadeaukaart kun je genieten van een saunabezoek, massage of beautybehandeling. Dit wordt volledig ingevuld door de ontvanger zelf.

Bestelproces stap 3
Stap 3
4. De ontvanger is blij met uw kerstcadeau

De ontvanger mag helemaal zelf weten wanneer, waar en aan wat de cadeaukaart besteed gaat worden. Deze vrijheid zorgt er voor dat u altijd goed zit met een cadeaukaart! Het geven van een leuk kerstcadeau was nog nooit zo makkelijk.

Blij met cadeau
Stap 4
5. Geniet van de feestdagen!

Het krijgen van een cadeaukaart is leuk, maar het is ook de makkelijkste oplossing voor cadeaustress. In de decembermaand heeft u het vaak al druk genoeg en is het vaak lastig om voor iedereen een leuk kerstcadeau te vinden. Een cadeaukaart is makkelijk en snel te bestellen én past altijd binnen uw cadeaubudget. Het enige dat u nog hoeft te doen is genieten van de feestdagen…

geniet van de feestdagen
Stap 5