Bol.com Cadeaukaart
Bol.com Cadeaukaart
Bol.com Cadeaukaart
Vrij te besteden bij bol.com
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Bol.com Cadeaukaart

Geef deze kerst het ideale zakelijke cadeau aan uw werknemers of zakenrelaties en schenk hen de bol.com Cadeaukaart.

Bent u op zoek naar het beste zakelijke kerstcadeau voor deze winter? Zoekt u dan niet verder, want u kunt nu de meest veelzijdige cadeaubon van Nederland bestellen als zakelijk cadeau. Het gaat om de bol.com Cadeaukaart, de cadeaubon waarmee de ontvanger een cadeau naar keuze kan bestellen uit het enorme aanbod op bol.com. De ontvanger heeft maar liefst 15 miljoen artikelen om een keuze uit te maken en de kans is dan ook zeer groot dat eenieder die de bol.com Cadeaukaart ontvangt deze kerst hiermee goed zal slagen. De bol.com giftcard is zeer geschikt voor gebruik in een kerstpakket voor uw werknemers, maar ook als geschenk voor zakelijke relaties of als een incentive voor onderzoeks- of marketingdoeleinden. Op de website vindt u verschillende proposities voor de vele zakelijke mogelijkheden die u met de bol.com Cadeaukaart heeft. Uiteraard is het altijd mogelijk om een aanbod op maat te maken en kunt u bovendien de bol.com Cadeaukaart een persoonlijk tintje geven door het toevoegen van een bedrijfslogo of persoonlijke tekst. Naast een fysieke versie bestaat er sinds kort ook de mogelijkheid om een digitale versie van de bol.com Cadeaukaart cadeau te doen. Indien u hiervoor opteert dan wordt de giftcard via e-mail verzonden.

U kunt de bol.com Cadeaukaart al vanaf €10,00 per giftcard bestellen. Of de incentive of het geschenk nu groot of klein moet zijn, de bol.com Cadeaukaart is altijd een geschikt geschenk. Maak deze kerst uw personeel blij, haal de banden met uw zakelijke relaties aan of loof een geweldige incentive uit met de bol.com Cadeaukaart, hét zakelijke kerstcadeau van dit jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking