Dagje uit Cadeaukaart
Dagje uit Cadeaukaart
Dagje uit Cadeaukaart
Keuze uit meer dan 65 verrassende uitjes
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Dagje uit Cadeaukaart

Zoekt u nog een origineel kerstgeschenk? Geef dan een Dagje uit Cadeaukaart voor een ware belevenis. Hiermee kan de ontvanger namelijk tickets kopen voor een uitstapje naar keuze. Er is van alles mogelijk: Bobbejaanland, Sky Ballonvaarten, Dolfinarium, Zips & Ropes, Slagharen en nog veel meer. Een goed vooruitzicht voor de kerstvakantie of in het nieuwe jaar!

De Dagje uit Cadeaukaart is ideaal voor mensen met (jonge) kinderen, maar eigenlijk leuk voor iedereen. Met de kleintjes kunt u naar een safari op de Beekse Bergen of naar Avonturenpark Hellendoorn met tientallen leuke attracties. Wilt u iets leuks met vrienden doen? Ga dan paintballen, lasergamen of in een Ferrari rijden. Zo is er echt van alles mogelijk met de Dagje uit Cadeaukaart. De kans is dus groot dat uw cadeau goed ontvangen wordt. Bovendien kunt u de kaart ook nog eens voorzien van een persoonlijke boodschap, flesje wijn en/of kerstverpakking. Zo wordt het geheel extra feestelijk! De Dagje uit Cadeaukaart is te bestellen met elke waarde tussen de €10 en €150 en dus voor ieder cadeaubudget geschikt.

De Dagje uit Cadeaukaart is niet alleen heel makkelijk te bestellen, maar ook heel eenvoudig in gebruik. De ontvanger kan met het door u gekozen saldo tickets bestellen. Het is zowel mogelijk om de cadeaukaart in één keer als in delen te besteden. Dit geeft dus heel veel vrijheid! Met meer dan 65 uitjes zit er voor iedereen wel iets leuks tussen. Bestel dus snel de Dagje uit Cadeaukaart als uniek kerstcadeau. Op werkdagen voor 17:00 besteld, is dezelfde dag verstuurd. Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking