Dagje uit Cadeaukaart
Dagje uit Cadeaukaart
Dagje uit Cadeaukaart
Keuze uit 40 verrassende uitjes!
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Dagje uit Cadeaukaart

Zoek je nog een origineel kerstgeschenk? Geef dan een Dagje uit Cadeaukaart voor een ware belevenis. Hiermee kan de ontvanger namelijk tickets kopen voor een uitstapje naar keuze. Er is van alles mogelijk, Dolfinarium, Plopsaland, Beekse Bergen, Body Worlds, Burger's Zoo, Attractiepark Slagharen, Het Scheepvaartsmuseum, Luchtvaartmuseum Aviodrome en nog veel meer. Een goed vooruitzicht voor de kerstvakantie of in het nieuwe jaar!

De Dagje uit Cadeaukaart is ideaal voor mensen met (jonge) kinderen, maar eigenlijk leuk voor iedereen. Met de kleintjes kun je naar een safari op de Beekse Bergen of naar Attractiepark Slagharen met tientallen leuke attracties. Wil je iets leuks met vrienden doen? Ga dan parachute springen, naar een escaperoom of in een Ferrari rijden. Zo is er echt van alles mogelijk met de Dagje uit Cadeaukaart. De kans is dus groot dat uw cadeau goed ontvangen wordt. Bovendien kun je de kaart ook nog eens voorzien van een persoonlijke boodschap, flesje wijn en/of kerstverpakking. Zo wordt het geheel extra feestelijk! De Dagje uit Cadeaukaart is te bestellen met elke waarde tussen de €10 en €150 en dus voor ieder cadeaubudget geschikt.

De Dagje uit Cadeaukaart is niet alleen heel makkelijk te bestellen, maar ook heel eenvoudig in gebruik. De ontvanger kan met het door jou gekozen saldo tickets bestellen. Het is zowel mogelijk om de cadeaukaart in één keer als in delen te besteden. Dit geeft dus heel veel vrijheid! Met maar liefst 40 uitjes zit er voor iedereen wel iets leuks tussen. Bestel dus snel de Dagje uit Cadeaukaart als uniek kerstcadeau. Op werkdagen voor 17:00 besteld, is dezelfde dag verstuurd. Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking