Diner Cadeau
Diner Cadeau
Diner Cadeau
Te besteden bij meer dan 3250 restaurants in Nederland!
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Diner Cadeau

Wil je deze kerst eens iemand verassen met een origineel cadeau? Schenk dan een Diner Cadeau! Want wat doe je nou meer aan de feestdagen denken dan lekker eten en drinken?

Met de feestdagen is het leuk om iemand die dat verdient eens even goed in de watten te leggen met een leuk en uniek cadeau. Dat is nu mogelijk met Diner Cadeau, hét kerstcadeau voor iedereen. Met Diner Cadeau schenk je iemand een heerlijk avondje uit bij één van de 3250 aangesloten restaurants, verspreid over heel Nederland. Omdat er iedere dag wel enkele restaurants zich bij ons aansluiten, groeien de bestedingsmogelijkheden van Diner Cadeau alleen nog maar meer. Je zet zelf het bedrag op de cadeaukaart dat je wilt uitgeven, waardoor Diner Cadeau geschikt is voor zowel een klein presentje als een groot gebaar! Het bedrag dat je op de kaart kunt zetten varieert van €10,- tot €150,- en is door de ontvanger in één keer of in delen te besteden. Deze flexibele gebruiksmogelijkheid maakt Diner Cadeau nog leuker om te geven en te krijgen.

Het leuke van het geven van een Diner Cadeau is dat je de ontvanger de mogelijkheid geeft om zelf zijn of haar ideale avond in te richten. Het is mogelijk om chique uit eten te gaan bij een restaurant met Michelinsterren, maar ook om gezellig een biertje te drinken en te genieten van een eenvoudige maaltijd in een gezellig eetcafé. De restaurants die bij ons zijn aangesloten zijn verspreid van de Waddeneilanden tot over de Belgische grens, en bieden daarom op iedere locatie in Nederland wel een bestedingsmogelijkheid in de buurt. Op onze website staat een uitgebreid overzicht van alle aangesloten restaurants. Neem een kijkje tussen de veelheid aan verschillende soorten keukens en smaken die de Nederlandse horeca rijk is en maak iemand deze kerst blij met dit unieke Diner Cadeau! Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking