Dineren bij sterrenzaken
Dineren bij sterrenzaken
Dineren bij sterrenzaken
3250+ restaurants, waaronder meerdere met Michelinster
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Dineren bij sterrenzaken

Lekker uitgebreid eten en drinken hoort natuurlijk bij kerst en nieuwjaar. De ‘Dineren bij sterrenzaken’ bon van Diner Cadeau sluit hier uitstekend bij aan! Dit kerstgeschenk is ideaal voor de liefhebber van urenlang tafelen met meerdere gangen en bijzondere gerechten. Voor een onvergetelijke culinaire belevenis.

De Dineren bij sterrenzaken dinerbon werkt overigens precies hetzelfde als een standaard Diner Cadeau. De ontvanger kan nog steeds bij alle 3250+ restaurants terecht voor een lekker etentje, waaronder meerdere toprestaurants beoordeeld met een Michelinster. Een diner bij een sterrenrestaurant is een hele bijzondere ervaring en niet alleen voor de smaakpapillen. Bij een sterrenrestaurant is men er van verzekerd dat er kan worden genoten van een prachtig interieur, creatieve gerechten en uitstekende bediening. Dit maakt het echt een belevenis! De dinerbon is dus een ideaal kerstcadeau voor de fijnproevers in jouw familie of vriendenkring. Onder de sterrenrestaurants vind je opties met een modern-Franse keuken, visspecialiteiten of juist gerechten met een Aziatische twist. Zo zit er voor iedereen wel iets nieuws bij om te ontdekken.

Je kunt de Dineren bij sterrenzaken dinerbon eenvoudig online bestellen op Kerstkeuzecadeau.nl. Dit klusje is geklaard voordat je er erg in hebt. Kies eerst de waarde die je de cadeaukaart wilt geven. Een diner bij een sterrenrestaurant mag best wat kosten, maar je bent ook vrij om slechts een bijdrage te leveren aan het culinaire avontuur. Elke waarde tussen €10 en €150 is mogelijk. Daarnaast kun je een leuke kerstverpakking of een flesje wijn toevoegen aan jouw bestelling. We hebben de lekkerste wijnen op voorraad: rood, wit, rosé en champagne. Zo komt de ontvanger meteen in de stemming voor de feestdagen én voor het aankomende etentje. Dit maakt jouw cadeau extra leuk. Tenslotte kun je digitaal een persoonlijke kerstwens doorgeven, die wij op het bijgeleverde kaartje zullen drukken. Bestel dus nu Dineren bij sterrenzaken voor een origineel kerstcadeau.

Te besteden tot twee jaar na activatie.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking