Dinner Cheque
Dinner Cheque
Dinner Cheque
Keuze uit 1200+ leuke hotels en restaurants
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Dinner Cheque

Zoekt u nog een leuk en origineel Kerstcadeau voor uw partner, familie, vriend of collega? Geef dan een Dinner Cheque cadeau. Deze kaart is te besteden in meer dan 1.200 restaurants en hotels verspreid over heel Nederland. Een eenvoudige lunch, uitgebreid zevengangendiner of luxe overnachting; de ontvanger kiest zelf waarvoor hij of zij de cadeaubon inwisselt. Een fantastisch cadeau voor de feestdagen dus! 
Een Kerstcadeau kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de Dinner Cheque zit u altijd goed, omdat de ontvanger de vrijheid heeft zelf te kiezen waar en wanneer hij of zij de cadeaubon inwisselt. Het aanbod aan restaurants en hotels is ontzettend groot en divers, dus er zit altijd wel iets leuks in de buurt. Zowel een lekkere lunch, heerlijk wijnarrangement of uitgebreid diner als een overnachting bij de vele hotels, herbergen en bed & breakfasts is mogelijk met de Dinner Cheque. Een veelzijdig en uniek cadeau geschikt als kleinigheidje en groter geschenk. Het ultieme cadeau om uw waardering te uiten voor een ander tijdens de feestdagen. 
De Dinner Cheque is eenvoudig online te bestellen. U bepaalt zelf de waarde die op de cadeaukaart komt te staan. Ieder bedrag tussen de tien en honderdvijftig euro is mogelijk. De ontvanger hoeft het bedrag niet in één keer uit te geven; het bedrag dat over is blijft gewoon op de kaart staan. Maak het Kerstcadeau extra bijzonder door een mooie fles wijn toe te voegen aan uw bestelling, een persoonlijke boodschap en feestelijke verpakking. Als u voor 17.00 uur bestelt, dan gaat uw bestelling dezelfde dag nog de deur uit. Kijk op de website van Dinner Cheque voor het volledige restaurant- en hotelaanbod en bestel deze cadeaubon voor iemand die het verdient om er even tussenuit te gaan. Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

 

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking