Een culinair avondje uit
Een culinair avondje uit
Een culinair avondje uit
Keuze uit meer dan 3250 restaurants
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Een culinair avondje uit

Geef nu voor kerst een culinair avondje uit cadeau aan iemand die dat echt verdient met de ‘Een culinair avondje uit’ thema cadeaukaart van Diner Cadeau! Te besteden bij 3250+ restaurants.

Ken je iemand die het echt verdiend heeft om even goed in de watten te worden gelegd tijdens een culinaire avond uit eten? Schenk diegene dan deze kerst de ‘Een culinair avondje uit’ thema cadeaukaart van Diner Cadeau, het leukste culinaire cadeau onder de kerstboom! Met deze kaart kan de ontvanger heerlijk uit eten gaan bij een restaurant naar keuze uit de 3250 aangesloten restaurants. Van sterrenrestaurants tot eetcafés en van pannenkoekenboerderijen tot Franse bistro’s, met de ‘Een culinair avondje uit’ cadeaukaart is werkelijk niets te gek. Je laat de ontvanger zelf zijn of haar ideale avond uit samenstellen en dat maakt deze cadeaubon juist zo leuk. Een veelzijdig en persoonlijk cadeau, dat iedere ontvanger ervan de mogelijkheid geeft om echt een onvergetelijke culinaire avond te beleven.

Bestel de cadeaukaart nu eenvoudig online en verras daar deze kerst iemand mee. De cadeaukaart functioneert als een pinpas en kan daardoor door de ontvanger eenvoudig worden gebruikt in alle aangesloten restaurant. Of hij of zij het bedrag in een keer besteed, dat is aan hem of haar. De cadeaukaart hoeft namelijk niet in één bezoek op te worden gemaakt. Je kunt al een bedrag vanaf €10,00 op de cadeaukaart laten zetten, waardoor de kaart ook geschikt is als kleinigheidje of bijvoorbeeld voor in een kerstpakket voor jouw werknemers! Kijk op de website van Diner Cadeau voor alle mogelijkheden.

De cadeaukaart is te besteden tot twee jaar na uitgifte. 

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking