Een diner naar keuze
Een diner naar keuze
Een diner naar keuze
Te besteden bij meer dan 3250 restaurants
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Een diner naar keuze

Wil je deze kerst iemand verassen met een uniek en culinair cadeau? Schenk dan de ‘Een diner naar keuze’ thema cadeaukaart! Te besteden bij meer dan 3250 restaurants.

Ben je ook weer druk aan het nadenken wat je deze kerst zult schenken aan vrienden en familie? Wat dacht je er van om een leuke culinaire avond uit cadeau te doen, waarmee de ontvanger een avond uit eten kan bij een restaurant naar keuze? Geef nu de ‘een diner naar keuze’ thema cadeaukaart. Deze kaart is een onderdeel van Diner Cadeau, en kan daardoor worden besteed bij meer dan 3250 restaurants. Het thema van de kaart geeft deze echter een persoonlijk tintje mee, waardoor deze nog leuker is om te geven en te krijgen! Er is altijd wel een restaurant in de buurt van de ontvanger dat hem of haar zal bevallen en waar hij of zij een geweldige culinaire avond zal kunnen beleven met vrienden, familie of een (nieuwe) liefde!

De ‘een diner naar keuze’ thema cadeaukaart is zowel makkelijk om te geven als eenvoudig in gebruik. Als gever kun je de cadeaukaart online bestellen of deze kopen in een van de aangesloten winkels. Je kunt vervolgens zelf kiezen hoeveel geld je op de kaart zet. Je kunt hierbij een keuze maken uit elk bedrag tussen de €10,00 en de €150,00. Vervolgens is alle vrijheid aan de ontvanger om de cadeaukaart goed te besteden! Dat kan in een keer, maar ook makkelijk in meerdere delen, omdat het resterende saldo na een transactie op de cadeaukaart blijft staan. Maak deze kerst iemand blij met dit leuke, culinaire en veelzijdige cadeau en schenk de ‘Een diner naar keuze’ thema cadeaukaart!

Deze cadeaubon is te besteden tot twee jaar na uitgifte.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking