Fashion Giftcard
Fashion Giftcard
Fashion Giftcard
Voor de échte modeliefhebber!
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Geldig tot 2 jaar na uitgifte

Fashion Giftcard

De veelzijdige Fashion Giftcard kan worden besteed aan alles op gebied van mode, accessoires en persoonlijke verzorging. De Fashion Giftcard biedt de ontvanger zélf de mogelijkheid om deze te verzilveren voor een cadeaukaart naar keuze. Hierbij kan gekozen worden uit een zeer uitgebreide selectie van de mooiste merken!

Te verzilveren voor een cadeaubon van o.a.: Rituals - De Bijenkorf - H&M - Nike - Shoeby - Hunkemöller - Zalando - Brandfield - Decathlon - Primark - Sustainable Fashion Gift Card - Batavia Stad Fashion Outlet - My Jewellery - Only For Men - Wehkamp

De Fashion Giftcard is geldig tot 2 jaar na uitgifte. Vanaf het moment van verzilvering (de keuze uit een van de aangesloten merken), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking