Fashion Giftcard
Fashion Giftcard
Fashion Giftcard
Keuze uit bijna 300 (online) modeboetieken
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Fashion Giftcard

Wilt u deze kerst iemand blij maken met een modieus geschenk? Geef dan de Fashion Giftcard cadeau! 

De kerstvakantie is voor veel mensen het ideale moment om te gaan shoppen voor een nieuwe look. U kunt een liefhebber van shoppen dan ook geen beter kerstcadeau geven dan onze Fashion Giftcard, waarmee de ontvanger geheel naar eigen wens en inzicht een outfit bij elkaar kan shoppen bij een van de vele aangesloten fysieke winkels en webshops. Sierraden, accessoires, jassen, tassen, u kunt het zo gek niet verzinnen of het is te koop met de Fashion Giftcard. Deze enorme vrijheid in de besteding ervan maakt het hét cadeau bij uitstek, zowel als persoonlijk cadeau voor vrienden en familie als als zakelijk cadeau voor uw werknemers. Er zijn onderhand al meer dan 300  winkels bij ons aangesloten en daarnaast nog enkele webshops. Via deze winkels en webshops kan degene die de Fashion Giftcard ontvangt deze kerstvakantie uitgebreid shoppen en neuzen tussen bekende merken. Buddha to Buddha, Diesel en Bjorn Borg zijn slechts enkele voorbeelden van bekende kleding en sierradenmerken die met de Fashion Giftcard kunnen worden aangeschaft.

Welk bedrag u op de Fashion Giftcard zet, dat bepaalt u zelf. Alle bedragen tussen de €10,- en € 150,- zijn mogelijk. Mede deze flexibiliteit in prijs maakt de Fashion Giftcard geschikt om ook als zakelijk kerstcadeau te schenken, bijvoorbeeld als kerstpakket! De ontvanger van de Fashion Giftcard hoeft het bedrag dat op de kaart staat niet in één keer uit te geven. Wanneer een aankoop is gedaan blijft het restbedrag gewoon op de kaart staan, zodat de gebruiker ervan nóg weer een keer plezier aan deze giftcard kan beleven! Maak deze kerst de fashionliefhebber gelukkig en schenk hem of haar de Fashion Giftcard. Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wilt u er voor zorgen dat uw kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken in één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan uw cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. U kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking