Gezellig samen uit eten
Gezellig samen uit eten
Gezellig samen uit eten
Keuze uit ruim 3000+ restaurants
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Gezellig samen uit eten

Geef deze kerst eens een avond gezellig uit eten cadeau bij een van de 3000 leuke restaurants in Nederland die meedoen met de ‘Gezellig samen uit eten’ van Diner Cadeau.

Iedereen is het er denk ik wel mee eens dat een avond uit eten gaan leuk en ontspannen is. De ideale avond uit eten ziet er echter voor iedereen anders uit. De een wordt blij van een chique avond uit eten bij een sterrenrestaurant, de ander maakt u gelukkiger met een saté en een speciaalbiertje bij het plaatselijke eetcafé. Waar de een graag romantisch samen uit eten gaat, geniet een ander ervan om met een grote groep lang te tafelen en te genieten van een kaasplank en een (of meer) glazen wijn. Wat iemands wensen of voorkeuren ook zijn. Wij hebben nu het cadeau voor u waarmee u iemand altijd zijn of haar perfecte avond uit geeft. Dit kunt u doen door een ‘Gezellig samen uit eten’ cadeaukaart te schenken. Deze leuke thema cadeaukaart is een concept van Diner Cadeau, waardoor deze kaart te besteden is bij meer dan 3000 verschillende restaurants. Op iedere locatie in Nederland is er wel een leuk restaurant te vinden dat meedoet, en dat maakt de ‘Gezellig samen uit eten’ cadeaukaart een leuk, persoonlijk én zeer veelzijdig cadeau om te geven, bijvoorbeeld als kerstcadeau!

Met dit cadeau onder de kerstboom maakt u de meest uiteenlopende personen blij, omdat iedereen de vrijheid heeft om met deze cadeaukaart zijn etentje geheel naar eigen invulling te laten verlopen. De ‘Gezellig samen uit eten’ thema cadeaukaart werkt als een pinpas. Dat is handig, omdat hij gewoon in de portemonnee past en de ontvanger hem kan gebruiken in de pinterminal van het restaurant naar keuze via de magneetlezer. Na een transactie blijft een eventueel resterend bedrag gewoon op de kaart staan. Daarmee kan de ontvanger dus nog een tweede keer uit eten gaan! U als gever bepaald natuurlijk hoe hoog het bedrag op de kaart wordt, dus u kunt een kleine bijdrage aan een avond leveren of de hele avond financieren!

De cadeaubon is te besteden tot twee jaar na uitgifte.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking