Heerlijk dineren in de buurt
Heerlijk dineren in de buurt
Heerlijk dineren in de buurt
Te besteden bij 3250+ restaurants verspreid over heel Nederland!
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Heerlijk dineren in de buurt

Verras iemand deze kerst met een avond heerlijk dineren in de buurt met deze leuke en veelzijdige cadeaukaart! De ontvanger heeft keuze uit meer dan 3250 verschillende restaurants, verspreid door heel het land. 

Ben je nog op zoek naar een uniek en veelzijdig kerstcadeau, en denk je dat je de ontvanger(s) in kwestie wel blij zou maken met een leuke avond uit eten? Dan zou je eens moeten overwegen om de ‘Heerlijk dineren in de buurt’ thema cadeaukaart te schenken. Dit is een leuke cadeaubon waarmee de ontvanger heerlijk uit eten kan gaan bij een restaurant bij hem of haar in de buurt. Omdat de ‘Heerlijk dineren in de buurt’ thema cadeaukaart een onderdeel is van Diner Cadeau, kan deze thema cadeaukaart bij alle 3250 restaurants van Diner Cadeau worden besteed. Dat betekent dat er altijd meerdere leuke restaurants bij de ontvanger in de buurt zijn om heerlijk te gaan dineren met deze cadeaukaart! Maak jouw geschenk extra persoonlijk door een leuke dinertip mee te sturen en het geheel extra feestelijk te laten verpakken. Zo kun je de meest uiteenlopende personen deze kerst verassen met een leuk cadeau!

De ‘Heerlijk dineren in de buurt’ cadeaukaart is voor de ontvanger zeer eenvoudig in gebruik. Het handige pinpasformaat zorgt ervoor dat de cadeaukaart makkelijk kan worden vervoerd in de portemonnee en deze werkt gewoon op het pinautomaat van het deelnemende restaurant, omdat er een magneetstrip op zit. Bepaal zelf welk bedrag je op de cadeaukaart laat zetten tussen de €10,00 en de €150,00. Vervolgens is het geheel aan de ontvanger om met de thema cadeaukaart zijn of haar ideale avond uit eten werkelijkheid te laten worden!

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking