Heerlijke high tea
Heerlijke high tea
Heerlijke high tea
Voor een high tea op een locatie naar keuze
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Heerlijke high tea

Heerlijke High Tea is een speciale uitgave van Diner Cadeau. Een speciaal kerstcadeau voor de liefhebber van deze Engelse traditie. Landelijk te besteden aan een high tea met scones, muffins, sandwiches en natuurlijk thee. Voor een gezellige middag samen met vriendinnen of familie.

De Heerlijke High Tea dinerbon werkt precies hetzelfde als de standaardversie van Diner Cadeau. De ontvanger krijgt een pasje op pinpasformaat, waarmee hij of zij kan betalen aan de kassa van het restaurant. Er doen meer dan 3250 restaurants mee met Diner Cadeau, waarvan een groot deel ook high tea arrangementen aanbiedt. De kans is dus groot dat er een leuke locatie in de buurt zit. De high tea verschilt een beetje per restaurant. Gewoonlijk krijg je een pot thee met zoete lekkernijen en kleine hartige snacks zoals sandwiches en mini-quiches. Dit is fijn voor de afwisseling. Een high tea is een ideale gelegenheid om weer eens goed bij te kletsen. Het lekkere eten is daarbij natuurlijk de kers op de taart! Wilt u iemand ook een high tea geven deze kerst? Dan is de Heerlijke High Tea dinerbon perfect.

Het fijne aan de Heerlijke High Tea dinerbon is dat je als gever zelf een waarde tussen €10 en €150 bepaalt. Blijft er na één high tea nog saldo over? Dan kan de cadeaukaart gewoon weer mee naar het volgende uitstapje. Het is natuurlijk wel leuk om jouw geschenk tot een echt feestelijk kerstcadeau om te toveren. Dit doe je door een persoonlijke kerstwens toe te voegen op het bijgeleverde kaartje. Of door er een lekker flesje wijn bij te geven. Een kerstverpakking maakt het af! Klik dus nu op Direct Bestellen en haal de Heerlijke High Tea dinerbon binnen enkele muisklikken in huis.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking