ICI Paris XL Gift Card
ICI PARIS XL Gift Card
ICI Paris XL Gift Card
Vrij te besteden bij alle ICI Paris winkels én de webshop
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

ICI Paris XL Gift Card

De ICI Paris XL Gift Card is een geweldig kerstcadeau voor liefhebbers van cosmetica. Deze cadeaubon kan volledig naar eigen wens worden besteed op de website van ICI Paris en in alle ICI Paris XL parfumerieën in België, Nederland en Luxemburg. Je hebt de vrijheid om zelf het bedrag te kiezen dat de ontvanger mag besteden bij ICI Paris XL, zodat je een cadeau kunt selecteren dat perfect past bij je budget. Of je nu iemand kent die op zoek is naar een heerlijke geur, een prachtige lippenstift of een handige toilettas, bestel nu snel de ICI Paris XL Gift Card en laat de ontvanger zelf iets moois uitzoeken! Deze cadeaubon is ook beschikbaar als digitale cadeaubon.

De ICI Paris XL Gift Card is geldig tot 3 jaar na de uitgiftedatum en kan worden gebruikt bij alle ICI Paris-winkels en in de webshop.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking