Jewelcard
Jewelcard
Jewelcard
Te besteden bij 300+ aangesloten juweliers
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Jewelcard

Geef iemand deze feestdagen hét perfecte sieraad, horloge of accessoire cadeau met de Jewelcard! Dan kan de ontvanger gewoon zelf iets uitzoeken dat hij of zij mooi vindt. Te besteden bij meer dan 300 juweliers.

Het geven van een horloge of sieraad is vaak een mooi en persoonlijk cadeau. Je maakt er menigeen blij mee, omdat sieraden en horloges elke outfit op een hoger niveau tillen en veel kunnen zeggen over iemands stijl. Dit laatste maakt het tegelijk ook een lastig cadeau, omdat de smaken per persoon erg verschillen. Wanneer je een (duur) sieraad of horloge cadeau koopt, wil je liever niet het risico lopen dat de ontvanger het niet zal dragen of liever iets anders had gehad. Je kunt het bonnetje erbij geven en zeggen dat het geruild kan worden, maar dat is minder leuk dan de oplossing die wij voor jou hebben, namelijk: de Jewelcard! Hiermee geef je iemand gegarandeerd hét perfecte cadeau deze kerst. De ontvanger kan met deze kaart zelf op zoek gaan naar zijn of haar ideale sieraad, horloge of andere musthave!

De Jewelcard heeft de vorm van een handige betaalpas die in de portemonnee past. Op de pas kun je een bedrag naar keuze laten plaatsen tussen de €10,00 en €150,00. Zo is de Jewelcard voor alle gelegenheden een geschikt cadeau. Of je nu iemand een echt bijzonder sieraad wilt geven voor zijn of haar verjaardag of een bijdrage wilt leveren aan een leuk accessoire in bijvoorbeeld een kerstpakket voor jouw werknemers, de Jewelcard biedt altijd uitkomst. De ontvanger kan bij een van de vele aangesloten juweliers zijn of haar pronkstuk uitzoeken, of kan de Jewelcard gebruiken voor meerdere aankopen bij verschillende winkels. Geef deze kerst dit veelzijdige sieraden cadeau aan iemand die dit verdient! Succes gegarandeerd met de Jewelcard!

Te besteden tot twee jaar na activatie.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking