Kerst Keuze Cadeau
Kerst Keuze Cadeau
Voor een cadeaukaart naar keuze! (100+)
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Kerst Keuze Cadeaukaart

Zoek je een kerstcadeau waarvan je zeker weet dat het in de smaak zal vallen? Dat klinkt misschien onmogelijk, maar niets is minder waar! Met het Kerst Keuze Cadeau kiest de ontvanger zelf een cadeaukaart die hij of zij graag wilt hebben. Keuze uit meer dan 100 cadeaukaarten en 7 goede doelen.

De Kerst Keuze Cadeau is zonder twijfel de meest veelzijdige cadeaukaart van Nederland. Wanneer je deze kerst iemand een Kerst Keuze Cadeau schenkt, kan hij of zij namelijk met zijn of haar Kerst Keuze Cadeau op deze website een cadeaubon naar keuze uitkiezen uit het brede en zeer gevarieerde assortiment. De cadeaubonnen waar de ontvanger uit kan kiezen variëren van bonnen waarmee men heerlijk uit eten kan gaan tot boekenbonnen, golfbonnen, fashion cadeaukaarten en breed besteedbare cadeaukaarten die bijvoorbeeld bij verschillende grote webshops kunnen worden verzilverd zoals op Wehkamp.nl. Voor iedereen zit er wel een cadeaukaart tussen die bij zijn of haar wensen past en dit maakt het Kerst Keuze Cadeau zo bijzonder.

Je bestelt jouw Kerst Keuze Cadeaus eenvoudig online. Deze worden vervolgens op een door jou uitgekozen adres afgeleverd. Wanneer je de cadeaukaart aan de ontvangers hebt overhandigd kunnen zij hun Kerst Keuze Cadeau naar eigen inzicht besteden aan een cadeaubon naar wens. Zowel voor jou als voor de ontvanger werkt het Kerst Keuze Cadeau dus zeer eenvoudig. De cadeaukaart wordt standaard geleverd in een luxe cadeauverpakking, maar indien je wil, kun je de Kerst Keuze Cadeaus ook feestelijk laten inpakken en eventueel laten bezorgen met een fles witte of rode wijn of een lekkere fles champagne.

Deze cadeaukaart is geldig tot twee jaar na aankoop.
Vanaf het moment van verzilvering (de keuze uit een van de 100+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking