Lekker borrelen in de buurt
Lekker borrelen in de buurt
Lekker borrelen in de buurt
Keuze uit 3250+ leuke locaties
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Lekker borrelen in de buurt

De ‘Lekker borrelen in de buurt’ cadeaukaart is het ultieme Kerstcadeau voor de borrelliefhebber. In te wisselen voor heerlijke hapjes en drankjes bij meer dan 3250 restaurants in Nederland is er altijd wel een leuke plek in de buurt om te borrelen. Haal nu eenvoudig deze originele cadeaukaart in huis om jouw partner, familie, vrienden of collega’s tijdens de feestdagen mee te verrassen.

Een uitgebreide bittergarnituur, heerlijke oesters, of een echte Italiaanse bruschetta; de ontvanger bepaalt zelf waarvoor hij of zij de cadeaubon inwisselt. De restaurants die zijn aangesloten bij de cadeaukaart hebben een uitgebreide hapjeskaart en heerlijke wijnen en bieren die passen bij het seizoen. Sommige eetgelegenheden bieden ook een high beer of high wine bestaande uit een proeverij van heerlijke bij elkaar passende drankjes. Ideaal voor iedereen die van lekker borrelen houdt! De borrelbon werkt precies hetzelfde als Diner Cadeau, maar geeft net even een persoonlijker tintje aan jouw geschenk. Maak het cadeau extra speciaal door het feestelijk te laten inpakken en jouw Kerstcadeau is compleet!


Bestellen is eenvoudig. Dit kan gewoon online door op deze website te klikken op ‘direct bestellen’. Je kiest zelf het bedrag dat je op de kaart wilt zetten. Ieder bedrag tussen de tien en honderdvijftig euro is mogelijk. Het is natuurlijk wel zo leuk om het cadeau in Kerstverpakking te geven. Voor een kleine extra bijdrage pakken we het feestelijk voor jou in. En wat dacht je van een mooie fles wijn erbij om de ontvanger alvast in borrelstemming te laten komen? Ook dit is mogelijk! Het bedrag dat op de kaart staat hoeft niet in één keer te worden opgemaakt; de ontvanger kan er meermaals van genieten. Een ultiem Kerstcadeau waar je een ander geheid blij mee maakt!  

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking