Nationale Bioscoopbon
Nationale Bioscoopbon
Nationale Bioscoopbon
Online en in de bioscopen / filmtheaters te besteden
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Nationale Bioscoopbon

Geef iemand deze kerst een heerlijke avond zwijmelen, lachen of griezelen in de bioscoop cadeau met de Nationale Bioscoopbon!

Rond de kerst komen er altijd de leukste nieuwe films in de bioscoop. Heerlijke romantische komedies met kerstthema, grappige kerstfilms, kinderfilms en vaak ook wel een horrorfilm. Het is heerlijk om wanneer het koud en donker is buiten gezellig binnen te zitten met een bak popcorn op schoot in de Bioscoop. Dit maakt dat een filmavondje hét cadeau is voor deze kerst! Een ontspannen avondje bioscoop cadeau doen, dat doe je natuurlijk door iemand een Nationale Bioscoopbon te schenken! De Nationale Bioscoopbon is namelijk ook deze kerst weer het allerleukste cadeau in het donker en je maakt elke filmliefhebber er erg blij mee! Welk genre van films de ontvanger leuk vind maakt niet uit, want er is altijd een film die zal bevallen die draait in een van de maar liefst meer dan 175 aangesloten bioscopen in heel Nederland.

Met het geven van een Nationale Bioscoopbon geef je iemand een avondje uit dat diegene zelf naar keuze kan invullen. Een avond griezelen of juist zwijmelen, naar een cultureel verantwoorde arthouse film of met het hele gezin naar een kinderfilm, je kunt het zo gek niet bedenken en het kan met de Bioscoopbon. Je bepaalt als gever welk bedrag er op de bioscoopbon komt. Hiervoor kun je ieder bedrag tussen de 10 en de 150 euro kiezen. Je kunt dus één film aan iemand geven, maar ook een complete filmmarathon! Of de ontvanger de bon in één keer opmaakt of over meerdere bezoeken spreidt kan hij of zij zelf bepalen. Het resterende saldo blijft na een transactie namelijk gewoon op de cadeaubon staan. Maak deze kerst iemand blij en geeft een Nationale Bioscoopbon cadeau, het meest veelzijdige filmcadeau!

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking