Nationale Golfbon bestellen
Nationale Golfbon
Nationale Golfbon
Het leukste golfcadeau van Nederland
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Nationale Golfbon

Geef deze kerst een uniek cadeau aan de echte golfliefhebber met de Nationale Golfbon: het meest veelzijdige golfcadeau van Nederland! Te besteden aan greenfee, golflessen en golfaccessoires. Voor een sportief nieuw jaar!

Met de Nationale Golfbon kun je nu het ideale cadeau schenken aan elke golfliefhebber. De ontvanger kan de bon namelijk besteden aan de meest uiteenlopende golf gerelateerde activiteiten en artikelen, zoals toegang tot een van de vele aangesloten golfbanen, lessen bij bij ons aangesloten golfscholen en golfartikelen van een van de aangesloten webshops. Dit maakt de Nationale Golfbon hét perfecte cadeau voor de beginnende en de gevorderde golfer, waarmee je de plank nooit mis slaat! Het kan namelijk nog best wel lastig om iemand een goed cadeau te geven dat past bij iemands hobby. Vaak weet je niet zeker wat diegene al heeft of juist nog wil en heb je niet de expertise om te weten welke artikelen of golfbanen goed zijn en welke minder. De Nationale Golfbon biedt een oplossing voor al deze mogelijke problemen. Wanneer de ontvanger zijn golf cadeau zelf uitkiest kan er immers niets misgaan en weet je zeker dat het cadeau goed gebruikt zal worden in plaats van ergens in een kast te verdwijnen.

De Nationale Golfbon heeft de vorm van een handige betaalpas waarop je een bedrag naar keuze kunt laten plaatsen tussen de 10 en de 150 euro. Zo kan je een compleet verzorgde dag cadeau doen, maar ook een kleine bijdrage leveren. De ontvangen beslist zelf wat hij met het bedrag op de Nationale Golfbon doet, bijvoorbeeld in een keer het hele bedrag besteden of in meerdere delen! Lekker veelzijdig dus, die Nationale Golfbon! Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking