Nationale Horeca Cadeaukaart
Nationale Horeca Cadeaukaart
Nationale Horeca Cadeaukaart
Keuze uit 1200+ leuke locaties
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Nationale Horeca Cadeaukaart

Maak deze kerst iemand blij met een heerlijk etentje of een overnachting buiten de deur met de Nationale Horeca Cadeaukaart! Keuze uit meer dan 1200 bestemmingen, verspreid over heel Nederland.

Wil je deze kerst iemand die dat verdient verwennen met een leuk avondje weg, maar kun je niet kiezen tussen een etentje en een overnachting in een hotel? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je hoeft namelijk helemaal niet te kiezen met de Nationale Horeca Cadeaukaart. Wanneer je deze cadeaukaart aan iemand schenkt kan die persoon de kaart naar eigen invulling besteden bij een van de vele hotels en restaurants die bij ons zijn aangesloten. De aangesloten restaurants bevinden zich op verschillende locaties in Nederland, waardoor er overal wel een leuke bestedingsmogelijkheid in de buurt is. Eerst lekker chique uit eten en daarna in een luxe hotel overnachten, of juist in een gezellig eetcafé genieten van een daghap. De vele verschillende soorten hotels en restaurants die de Nationale Horeca Cadeaukaart accepteren maken de kaart tot een zeer veelzijdig cadeau waarmee de ontvanger letterlijk en figuurlijk vele kanten op kan!

De Nationale Horeca Cadeaukaart heeft de vorm van een handige betaalpas en past dus makkelijk in de portemonnee. Hoeveel geld er op de cadeaukaart staat bepaalt u als schenker. Je kunt kiezen uit elk bedrag tussen de €10,- en €150,-. Deze flexibiliteit in waarde maakt de Nationale Horeca Cadeaukaart een geschikt cadeau voor iedere gelegenheid, groot of klein. Het gebruik van de kaart is voor de ontvanger ook zeer eenvoudig. Hij of zij mag het bedrag op de kaart in één keer besteden, maar dat hoeft niet. Het bedrag kan ook in meerdere keren worden besteed en op verschillende locaties. Geef iemand deze kerst dus een leuke en gevarieerde avond uit cadeau met de Nationale Horeca Cadeaukaart! Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking