Theater- of Museumbon kopen?
Nationale Kunst en Cultuurkaart
Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Theaters, musea, monumenten en meer
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Nationale Kunst en Cultuurkaart

Wil je deze kerst eens iemand verassen met een origineel cultureel cadeau? Schenk dan de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart!

Met de feestdagen is het leuk om iemand die dat verdient eens even goed in de watten te leggen met een uniek en passend cadeau. Voor de cultuurliefhebber in uw omgeving is dat beslist de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Met deze cadeaubon geef je namelijk het ideale culturele uitje cadeau, dat de ontvanger van de bon geheel zelf kan uitkiezen uit het brede aanbod van aangesloten culturele instellingen. Omdat je zelf kunt kiezen welk bedrag tussen de €10,- en de €150,- je op de kaart zet, is de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart ook het ideale zakelijke kerstcadeau. Iedere werknemers kan zijn Cultuurcadeau op eigen wijze besteden, waardoor het een geschikt cadeau is voor de meest uiteenlopende typen personen! De een bezoekt met zijn of haar bon een monument tijdens een wandeling door de mooie natuur, de ander gaat naar een cabaretvoorstelling om de lachspieren te trainen en een derde bezoekt een interessante tentoonstelling van een vooraanstaande kunstenaar.

Het grote aantal culturele instellingen dat bij ons is aangesloten groeit met de dag. Dit betekent ook dat er met de dag meer bestedingsmogelijkheden zijn voor de ontvanger van de Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Zo is de kans groot dat er echt voor iedereen hét perfecte uitje tussen zit en kun je er gerust op zijn dat jouw cadeau altijd zeer wordt gewaardeerd. De cadeaubonnen worden daarnaast geleverd in een leuke giftbox, waarin een kaartje zit met een persoonlijke boodschap van jou voor de ontvanger. Dit maakt het geven van een Kunst & Cultuur Cadeaukaart nog nét even wat leuker en persoonlijker, zeker met de feestdagen voor de deur. Bekijk op onze website het ruime aanbod van aangesloten culturele instellingen en geef deze kerst een Kunst & Cultuur Cadeaukaart aan een echte cultuurfanaat! Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking