Nederlandse Boekenbon
Nederlandse Boekenbon
Nederlandse Boekenbon
Te besteden bij meer dan 1500 boekhandels
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Nederlandse Boekenbon

Geef deze kerst een leuk en verantwoord cadeau aan vrienden, familie of collega’s en schenk ze een mooi boek! Makkelijker gezegd dan gedaan, want met welk boek maak je dat ene familielid of die ene collega écht blij? Wanneer je een Nederlandse Boekenbon cadeau doet, dan geef je de ontvanger een boek cadeau dat hij of zij zelf mag uitkiezen.

Dit kan de ontvanger doen bij meer dan 1500 aangesloten verkooppunten. Dit maakt de Nederlandse Boekenbon het meest veelzijdige boekencadeau van Nederland en zorgt ervoor dat je altijd de plank raak slaat met jouw cadeau! Of de ontvanger nu van romantische boeken houdt, graag een informatief boek wil lezen over management of sport of juist zin heeft in een literaire thriller, er is altijd wel een boek beschikbaar in een van de aangesloten warenhuizen, boekenwinkels of webshops dat de ontvanger zal bevallen en bij zijn of haar wensen aansluit. Je kunt de Nederlandse boekebon in de winkel aanschaffen, onder andere bij een Primera of Bruna bij jou in de buurt, maar je kunt de bon ook makkelijk en veilig bestellen op de website. De Nederlandse Boekenbon wordt dan bij jou of bij de ontvanger thuis bezorgd en je kunt er een vrolijke kaart bij laten leveren met jouw persoonlijke boodschap.

Je kunt zelf bepalen hoe groot het cadeau is dat jou geeft, omdat je zelf kunt kiezen welk bedrag er op de Nederlandse Boekenbon komt te staan. Deze flexibiliteit maakt de boekenbon ook een ideaal cadeau voor in een kerstpakket of wanneer je slechts een kleinigheidje aan iemand cadeau wilt doen. Maak nu iemand blij met het leukste leescadeau van Nederland en geef een Nederlandse Boekenbon deze kerst!

De looptijd van de Boekenbon-cadeaukaart is 3 jaar en staat vermeld op de achterzijde van de kaart. De Boekenbon is EGI gecertificeerd volgens de regels van DNB. Dit betekent dat de Boekenbon altijd haar waarde behoudt en 100% gedekt is via een Stichting Derdengelden. Voor saldo, innamepunten, en de algemene voorwaarden, zie www.boekenbon.nl.
De cadeaukaart is beschikbaar in verschillende kleuren (geel, oranje, blauw, rood en groen) en het is helaas niet mogelijk een kleur te kiezen in jouw bestelling. 

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking