Romantisch uit eten
Romantisch uit eten
Romantisch uit eten
Romantisch uit eten bij een van de 3250+ restaurants!
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Romantisch uit eten

Geef deze kerst eens een vleugje romantiek cadeau en maak iemand blij met een ideale avond romantisch uit eten met de Romantisch uit eten Cadeaukaart! Dit is een speciale versie van Diner Cadeau, maar blijft nog steeds landelijk te besteden bij alle 3250+ restaurant. Een veelzijdig én persoonlijk cadeau!

December is natuurlijk de maand van familie, van kerst en sinterklaas, van lekker eten en drinken met grote groepen en van cadeautjes. Maar december kan ook een hele romantische maand zijn, een tijd waarin het heerlijk kan zijn om in een romantisch restaurantje even met zijn tweeën te zijn, even weg van alle drukte, van familie, van de kou buiten. Samen uit eten gaan zorgt ervoor dat mensen echt weer even tijd hebben voor elkaar. Deze beleving kun je natuurlijk ook als kerstcadeau aan iemand schenken. Er zijn vast veel mensen die je daar erg blij mee maakt. Kies daarom nu voor de Romantisch Dineren themakaart van Diner Cadeau. Met dit leuke en persoonlijke cadeau kunnen de ontvangers heerlijk samen uit eten gaan bij een restaurant naar keuze, dat zij kunnen uitzoeken uit maar liefst 3250 aangesloten restaurants. Daar moet zeker een leuke en romantische optie tussen zitten in de buurt!

Jij als gever kunt bepalen hoeveel geld er op de kaart komt te staan. Dit kan een bedrag zijn tussen de €10,00 en de €150,00. Je kunt dus een kleine bijdrage leveren aan een romantisch avondje uit of de hele avond faciliteren, de keuze is aan jou. De ontvangers hebben vervolgens de touwtjes in handen bij het vormgeven van hun ideale romantische avond uit. De Romantisch Dineren Cadeaukaart komt in de vorm van een handige pinpas en heeft een magneetstrip, waardoor deze kan worden gebruikt in het pinapparaat van het restaurant. Niet alleen romantisch dus dit cadeau, maar ook nog eens enorm praktisch om te geven én om te krijgen!

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking