Sauna & Wellness Cadeaukaart
Sauna & Wellness Cadeaukaart
Sauna & Wellness Cadeaukaart
Genieten bij meer dan 210 sauna's in Nederland!
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Sauna & Wellness Cadeaukaart

Wat is er nu lekkerder tijdens de koude winterdagen dan heerlijk opwarmen en ontspannen in een Sauna of Wellness? Geef iemand die wel een relaxt dagje verdient de Sauna & Wellness Cadeaukaart voor kerst! 

De kerst staat weer voor de deur en je bent op zoek naar het ideale cadeau. Wij hebben nu dé cadeautip voor jou voor tijdens de donkere en koude winterdagen; geef een uitje naar een sauna of wellness in Nederland cadeau met de Sauna & Wellness Cadeaukaart! Met deze cadeaubon leg je iemand even lekker in de watten, dat kan iedereen wel gebruiken. Heerlijk opwarmen en ontspannen in de kerstvakantie, of juist in het weekend tussen de drukke en stressvolle werkweken door. Iedereen knapt weer helemaal op na een bezoek aan een sauna of wellness centrum met de Sauna & Wellness Cadeaukaart. De aangesloten sauna's en wellness centra bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd wel één in de buurt is. De ontvanger van de cadeaukaart kan kiezen uit een ruim aanbod van ontspannende activiteiten, zoals een bezoek aan verschillende soorten saunas, zwemmen in de mooiste zwembaden, genieten van massages en turkse stoombaden en nog veel meer! Zo is de bestedingsmogelijkheid van de Sauna & Wellness Cadeaukaart wellicht veel ruimer dan je in eerste instantie dacht.

Op de Sauna & Wellness Cadeaukaart kun je als schenker van de kaart een bedrag naar keuze laten zetten tussen de €10,00 en €150,00. Dit maakt de cadeaubon onder andere een ideaal zakelijk cadeau, bijvoorbeeld voor in een kerstpakket. Wat zullen je werknemers het waarderen om even weg te zijn van alle drukte op het werk en helemaal tot zichzelf te komen met hun Sauna & Wellness Cadeaukaart! Geef dus nu hét cadeau voor de feestdagen en trakteer iemand die dat verdient op een heerlijk ontspannen dagje genieten!

Deze cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking