SPORT&FIT Cadeau
SPORT&FIT Cadeau
SPORT&FIT Cadeau
Het kerstgeschenk voor de sportieveling!
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

SPORT&FIT Cadeau

SPORT&FIT Cadeau is een origineel kerstcadeau waarmee iemand zelf een sportartikel uit mag zoeken. Denk aan; sportkleding, sportschoenen, bidons, tennisballen, hartslagmeters en nog veel meer. Sportief het nieuwe jaar in dus!

Kerst is een tijd van lekker en veel eten, en in december zijn mensen meestal niet zo veel met sport bezig. Veel mensen beginnen echter per 1 januari intensief met sporten om weer lekker fit te worden en zich fijn te voelen. Een groot deel heeft meer sporten dan ook als goed voornemen voor het nieuwe jaar! Help deze mensen een beetje op weg met het leukste sportieve kerstcadeau van het jaar en geef ze de SPORT&FIT Cadeau! Met deze cadeaukaart kan degene die hem krijgt een sport gerelateerd cadeau kopen bij een van de honderden aangesloten winkels. Dat cadeau kan echt van alles zijn: sportkleding, een hockeystick, een fiets, nieuwe hardloopschoenen of een leuke sporttas. Doordat SPORT&FIT Cadeau bij zo veel verschillende sportwinkels en aan verschillende artikelen kan worden besteed, is het een erg veelzijdig cadeau om te geven en kan elke ontvanger wel een cadeau naar zijn of haar wens vinden met deze kaart. Bestel de kaart online en laat deze afleveren als fysieke kaart bij jou of de ontvanger thuis of laat hem via e-mail aan de ontvanger toezenden en maak iemand deze kerst blij met het leukste sportieve cadeau van Nederland.

Op SPORT&FIT Cadeau kunnen verschillende waarden worden gezet. Jij als schenker bepaald uiteraard deze waarde en daarmee hoe groot het cadeau is dat je geeft. De ontvanger heeft de vrijheid om het bedrag op de cadeaubon in één keer te besteden of in meerdere delen. Na een transactie blijft het resterende bedrag namelijk gewoon op de cadeaukaart staan.

De Cadeaukaart, gekocht na 1 januari 2022, is te besteden tot twee jaar na aankoop. 

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking