Sustainable Fashion Gift Card
Sustainable Fashion Gift Card
Sustainable Fashion Gift Card
Te verzilveren bij meer dan 50 (web)winkels en experiences
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Geldig tot 3 jaar na uitgifte

Sustainable Fashion Gift Card

De Sustainable Fashion Gift Card is een perfect cadeau voor een modeliefhebber die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. De cadeaukaart is offline en online te besteden bij duurzame merken, (web)shops, kledingbibliotheken en belevenissen, zoals workshops. Verzilverpunten zijn onder andere het eerlijke tassenlabel MYoMY, de duurzame webshop AWEAR, kledingbibliotheek Bij Priester. Bestel de Sustainable Fashion Gift Card vandaag nog en verras iemand met dit originele cadeau!

De Sustainable Fashion Gift Card is te besteden tot 3 jaar na uitgifte (wanneer de cadeaukaart niet wordt verzilverd, wordt een deel van de giftcard waarde geschonken aan een project dat duurzame innovatie in de mode ondersteunt).

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking