Uitgebreid dineren
Uitgebreid dineren
Uitgebreid dineren
Uitgebreid dineren bij meer dan 3250 restaurants!
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Uitgebreid dineren

Geef deze kerst eens een heerlijke avond uit cadeau en maak iemand blij met een Uitgebreid Dineren cadeaukaart! Voor een etentje naar keuze bij één van de ruim 3250 aangesloten restaurants.

December. Het is de maand van familie, kerst, cadeaus en hopelijk wat sneeuw, maar meestal regen. December is echter vooral de maand van heerlijk, uitgebreid dineren. Heerlijk lang tafelen met de beste gerechten, goede wijn, kaasplankjes en koffie na. Tafelen terwijl je goede gesprekken voert, lacht en je bevindt in goed gezelschap. Klinkt best goed he? Wat dacht je ervan om iemand een avond uitgebreid dineren bij een restaurant neer keuze cadeau te geven door diegene een Uitgebreid Dineren thema Cadeaukaart te schenken? Omdat deze thema cadeaukaart een onderdeel is van de Diner Cadeau cadeaukaart, kan deze worden besteed bij meer dan 3250 restaurants in Nederland. In iedere buurt zijn er dan ook leuke restaurants waar de ontvanger van deze giftcard met open armen zal worden ontvangen voor een avond uitgebreid en lang tafelen in goed gezelschap. Maak iemand blij met zo’n heerlijke avond in de koude wintermaanden, en zorg ervoor dat diegene even helemaal tot rust kan komen met dit leuke en persoonlijke kerstcadeau.

De Uitgebreid Dineren Cadeaukaart is makkelijk om te geven en makkelijk in gebruik. Je kunt de kaart online bestellen of kopen bij een verkooppunt bij jou in de buurt. Welk bedrag er op de kaart komt te staan dat bepaal je als gever uiteraard zelf. Je kunt bedragen tussen de €10,- en de €150,- op de kaart laten zetten. De Uitgebreid Dineren Cadeaukaart kan dus een kleinigheidje zijn, maar ook een groot cadeau waarmee je een compleet verzorgde avond faciliteert. De ontvanger kan vervolgens zijn of haar favoriete restaurant uitkiezen en genieten van één of zelfs meerdere avonden uitgebreid dineren. De kaart kan namelijk in meerdere keren worden gebruikt!

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking