VVV Cadeaukaart
VVV Cadeaukaart
VVV Cadeaukaart
Shoppen bij duizenden winkels en webshops
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Onbeperkt geldig

VVV Cadeaukaart

Maak deze kerst een liefhebber van (online) winkelen blij met de VVV Cadeaukaart! Hiermee laat je hem of haar zelf het ideale kerstcadeau kiezen! Keuze uit duizenden winkels, wellness, musea, pretparken, dierentuinen, goede doelen en meer. Bestel dit ideale kerstcadeau nu online.

De feestdagen zijn elk jaar weer een periode waarin je veel cadeaus moet kopen voor verschillende mensen. Het kan nog best lastig en tijdrovend zijn om voor iedereen een passend cadeau te vinden, zeker wanneer je daarvoor de stad in moet. Wij hebben nu voor jou het ideale kerstcadeau waarbij je niet lang hoeft te zoeken. We hebben het hier over de VVV Cadeaukaart, een cadeaukaart waarmee je de ontvanger de mogelijkheid geeft om voor een door jou bepaald bedrag te shoppen bij één van de duizenden acceptanten. Voorbeelden zijn Hema, Praxis, Bijenkorf, FonQ, BCC, Only en bestemmingen voor dagjes uit zoals Walibi, Nemo en de Keukenhof. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk, dus de ontvanger van de cadeaukaart kan echt een cadeau uitzoeken dat bij hem of haar past. Je kunt de VVV Cadeaukaart nu bestellen in een leuke kerstverpakking. Je kunt de cadeaukaart natuurlijk ook direct in de brievenbus van de ontvanger laten bezorgen!

Welk bedrag er op de kaart komt, dat bepaal jij! Je kunt al vanaf een waarde van €10,- een VVV Cadeaukaart geven. Dit maakt het een geschikt cadeau voor werkelijk iedere gelegenheid. Ook voor in bijvoorbeeld een kerstpakket voor het personeel. Bestel dus nu de VVV Cadeaukaart als kerstcadeau!

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking