VVV Lekkerweg
VVV Lekkerweg
VVV Lekkerweg
Keuze uit ruim 2500 accommodaties
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

VVV Lekkerweg

Geef deze kerst een VVV Lekkerweg aan iemand die wel een lekker weekendje of een midweekje weg heeft verdiend. Op een locatie naar keuze! Dit is dus een ideaal geschenk om na de feestdagen weer even helemaal tot rust te komen.

Lijkt het u leuk om deze kerst iemand eens echt te verassen met een nachtje, midweek of weekendje weg? Kent u iemand aan wie u het gunt om even lekker uit te waaien of juist een leuke stad te gaan ontdekken? Geef dan de VVV Lekkerweg cadeaubon, hét kerstcadeau voor iedereen! Wanneer u iemand een VVV Lekkerweg cadeaubon cadeau doet, kan diegene daarmee overnachten in een van de aangesloten accommodaties. Omdat dit er meer dan 2500 zijn en de accommodaties verspreid zijn over heel Nederlands, zit er voor iedereen wat wils tussen het aanbod voor een mooi uitje. In een chique hotel aan de kust of juist in een knusse bed & breakfast in de stad, alles is mogelijk met deze veelzijdige cadeaubon. U schaft de VVV Lekkerweg cadeaubon eenvoudig aan via internet of bij een kantoorwinkel bij u in de buurt (bijvoorbeeld Bruna of Primera). Bestelt u de bon online, dan wordt deze bij u of indien gewenst bij de ontvanger thuis bezorgd. Een zeer makkelijke manier dus om iemand een paar dagen er tussen uit cadeau te doen.

Hoeveel geld er op de cadeaubon komt te staan dat bepaald u als gever. Dit kan al vanaf een bedrag van vijf euro, waardoor de VVV Lekkerweg cadeaubon ook zeer geschikt is als kleinigheidje of bijvoorbeeld voor in een kerstpakket voor uw werknemers. Of iemand die u kent nu graag een romantisch weekend weg zou willen of juist een actieve midweek met het gezin, het kan allemaal met deze leuke en veelzijdige VVV Lekkerweg cadeaubon.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking