Webshop Giftcard
Webshop Giftcard
Webshop Giftcard
Te besteden bij ruim 300 webwinkels
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €100,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Webshop Giftcard

Geef altijd het goede kerstcadeau met de meest veelzijdige online giftcard van het moment, de Webshop Giftcard! Keuze uit meer dan 300 webshops!

De tijd om kerstcadeautjes te kopen is weer aangebroken. Dit kost altijd toch meer tijd en moeite dan je in eerste instantie had gedacht en in de drukke decembermaand komt dat nét even niet zo goed uit. Daarbij is het erg lastig wat je nu precies voor die ene oom of achternicht moet aanschaffen. Waar worden ze echt blij van? Los nu al deze vragen en problemen op en maak iedereen blij met een Webshop Giftcard. De Webshop Giftcard is een zeer veelzijdige en leuke cadeaukaart, waarmee je iemand zelf online een cadeau kunt laten uitzoeken. Er zijn maar liefst 300 verschillende webshops aangesloten die de kaart accepteren, die allemaal zeer verschillende typen producten aanbieden. Denk hierbij aan kleding, accessoires, leuke uitjes, dingen voor in de keuken, sportartikelen en ga zo maar door. De kans dat iemand tussen dit ruime aanbod zijn of haar ideale kerstcadeau vindt is dan ook zeer groot. Koop de kaart makkelijk en veilig via de website of bij een aangesloten kantoorboekhandel bij jou in de buurt. Bestel je de kaart online, dan kun je deze thuis laten bezorgen via de post of online via e-mail. Je ontvangt de giftcard dan in digitale vorm.

Maak de het geven van de Webshop Giftcard extra leuk en persoonlijk door er bijvoorbeeld een leuke kaart bij te geven. Zo kom je altijd met een uniek cadeau voor de dag waar je iedere ontvanger blij mee maakt! Je kunt als schenker bepalen welk bedrag er op de kaart komt te staan tussen de €10,- en €100,-, daarna is het aan de ontvanger om zijn of haar perfecte kerstcadeau te scoren!

De cadeaukaart is geldig tot twee jaar na uitgifte.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking