Weekend Ontspannen
Weekend Ontspannen
Weekend Ontspannen
Voor een weekendje weg naar keuze
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Weekend Ontspannen

Na de drukke feestdagen is een beetje rust altijd welkom. Geef daarom Weekend Ontspannen. Hiermee kan de ontvanger één of meerdere overnachtingen boeken op een locatie naar keuze. Met de mooiste bestemmingen aan zee, in de natuur of de stad. Voor ieder wat wils dus! Bestel ‘m nu met een mooie kerstverpakking.

Weekend Ontspannen is een cadeaukaart waarmee je eigenlijk onmogelijk de plank kunt mis slaan. Want wie is er nou niet dol op vakantie? Even helemaal weg met je partner, gezin of juist lekker alleen. Een nieuwe plek ontdekken of juist relaxed een boekje lezen zonder afleiding. Ideaal voor in de kerstvakantie. Ook na de feestdagen is een beetje rust en ontspanning vaak fijn. Met de Weekend Ontspannen cadeaukaart geef je iemand die kans! De ontvanger kan online een weekendje weg boeken bij een bestemming naar keuze. Uitwaaien aan het strand op een Waddeneiland? Een weekendtrip naar Berlijn? Baden in een zee van luxe? Of een van de 600.000 accomodaties wereldwijd van Hotelgiftcard.com. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo zit er voor iedereen wel een bestemming bij die hem of haar aanspreekt. En het grote voordeel voor jou als gever is dat je geen werk hebt aan de planning. Het enige dat je hoeft te doen is de Weekend Ontspannen cadeaukaart bij ons bestellen.

Je bepaalt zelf een waarde tussen €10 en €150 die op de cadeaukaart komt te staan. Zo kun je een kleine bijdrage leveren aan een nachtje weg of juist een volledig arrangement schenken. Als de overnachting(en) meer kosten dan de kaartwaarde, kan de ontvanger het resterende bedrag eenvoudig bijbetalen met iDEAL. Laat de Weekend Ontspannen cadeaukaart feestelijk verpakken in één van onze leuke kerstcadeauboxen. Een persoonlijke boodschap maakt het geheel compleet. Wij zorgen ervoor dat je het kerstgeschenk snel in huis hebt. Als je op een werkdag voor 17.00 uur bestelt, verzenden wij het cadeau nog dezelfde dag. Weekend Ontspannen is dus leuk om te krijgen en makkelijk te bestellen. Te besteden tot twee jaar na uitgifte!

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking