Wijn Cadeaukaart
Wijn Cadeaukaart
Wijn Cadeaukaart
Laat de ontvanger zelf een flesje wijn kiezen
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Wijn Cadeaukaart

Geef deze feestdagen dé perfecte fles wijn cadeau voor elke gelegenheid met de unieke Wijn Cadeaukaart!

Als er één cadeau is dat niet kan ontbreken tijdens de feestdagen dan is het wel een goede fles wijn. Al sinds jaar en dag gaan in onze cultuur gezellige familiebijeenkomsten en andere evenementen hand in hand met een glas wit, rood of rosé en in echt feestelijke gevallen zelfs een glas champagne. Wijn is daarmee een logische en leuke cadeaukeus. In de praktijk kan het echter lastig zijn om de juiste fles wijn uit te zoeken voor een gelegenheid. Zeker wanneer degene die je wilt verassen veel weet van wijn of een zeer uitgesproken smaak heeft. Wil je wel een leuke fles cadeau doen, maar geen misser maken? Geef dan de Wijn Cadeaukaart, waarmee de ontvanger hoogst persoonlijk zijn of haar favoriete wijn kan uitzoeken. Dé garantie voor de perfecte fles wijn dus! 

Je kunt zelf kiezen welk bedrag je op de Wijn Cadeaukaart laat zetten. Elk bedrag tussen de €10 en €150 is mogelijk! De prijs zegt lang niet altijd iets over de kwaliteit van de wijn, en aangezien de ontvanger van de Wijn Cadeaukaart kan kiezen uit een groot aanbod kwalitatief hoogwaardige wijnen kan hij of zij met een bedrag van tien of vijftien euro al een heerlijke wijn aanschaffen! De prijzen van de wijnen, champagnes en andere bubbels die met de cadeaubon kunnen worden aangeschaft variëren tussen de €4,- en de €400,-, dus voor elke gelegenheid is er een passende wijn! De cadeaukaart is o.a. te besteden bij diverse (web)winkels: Abels Wijnen (te besteden in de webshop), Gvino Georgische wijnen (te besteden in de webshop), Time to Wine (te besteden in de webshop) Alentejo Wijnen (te besteden in de webshop en fysieke winkels). Maak nu iemand gelukkig met zijn of haar favoriete wijntje en geef een Wijn Cadeaukaart! Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking