Winkelcheque
Winkelcheque
Winkelcheque
Shoppen in winkels en webshops
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Winkelcheque

Op zoek naar het ideale kerstcadeau voor jong en oud? Geef dan een Winkelcheque, het meest veelzijdige cadeau van Nederland! Onder andere te besteden bij Hunkemöller, Boeken.nl, Vitaminstore, Weekendjeweg.nl, The Little Green Bag en Hotelgiftcard.

Kerst is weer dé tijd van het jaar waarin je voor veel verschillende mensen cadeautjes moet kopen. Wellicht moet je zelfs bedenken wat u in het kerstpakket voor al je werknemers stopt of heb je een grote familie met de meest uiteenlopende cadeauwensen. Het kan dan lastig en tijdrovend zijn om voor iedereen apart een cadeau uit te zoeken. Hetzelfde cadeau voor iedereen kopen is ook geen optie, omdat smaken verschillen en het jammer zou zijn wanneer een deel van de ontvangers niet blij is met hun cadeau. Zonde! Je hebt nu bij ons de mogelijkheid om voor iedereen hét perfecte kerstcadeau aan te schaffen zonder dat dit je zeeën van tijd kost: geef de Winkelcheque! Met deze cadeaucheque kan de ontvanger zelf een prachtig cadeau uitzoeken in een van de aangesloten grote webshops. Voor iedere ontvanger zit er dus wel het juiste cadeau tussen! Omdat de Winkelcheque er fraai en chique uitziet, en bovendien wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking met ruimte voor een persoonlijke boodschap, is het wel echt een mooi cadeau om te overhandigen en iets leuker en specialer dan een gemiddelde cadeaubon.

Op de Winkelcheque laat je zelf een bedrag naar keuze plaatsen tussen de €10,- en de €150,-. De cadeaucheque is hiermee geschikt voor kleine cadeaus en kerstpakketten, maar ook wanneer je iemand echt iets groots en speciaals wilt geven! Of de ontvanger de Winkelcheque in een keer besteed aan een groot cadeau of in meerdere delen en bij verschillende webshops, dat is aan de ontvanger. Deze kaart heeft na aankoop een geldigheid van 2 jaar.

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking