Primera Keuze Cadeaukaart
Primera Keuze Cadeaukaart
Primera Keuze Cadeaukaart
Voor een cadeaukaart naar keuze!
Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Primera Keuze Cadeaukaart

Zoekt u een Kerstcadeau, maar weet u niet goed waar u de ontvanger blij mee maakt? Dan is de Primera Keuze Cadeaukaart de ideale oplossing. Hiermee kiest de ontvanger zelf de gewenste cadeaubon uit het ruime assortiment van Primera. Dit assortiment bestaat uit meer dan honderd verschillende cadeaubonnen, waaronder van de Bijenkorf, Wehkamp, ICI Paris XL, Bol.com en Diner Cadeau. Ideaal, want zo koopt u altijd een leuk Kerstcadeau!

Kerst is een mooi moment om uw waardering te uiten voor een ander. Soms zijn dit collega’s, kennissen of familieleden die u misschien niet zo goed kent. Met de veelzijdige Primera Keuze Cadeaukaart zit u altijd goed. De ontvanger kiest zelf waaraan hij of zij de kaart besteedt en heeft zelfs de mogelijkheid om de waarde van de bon te verdelen over verschillende cadeaukaarten. Daarmee geeft u een ander de vrijheid om het cadeau geheel naar zijn of haar wens in te vullen. De Primera Keuze Cadeaukaart is onbeperkt geldig, dus de ontvanger kiest zelf het moment waar en wanneer hij er gebruik van maakt. Wie wil dat nou niet?  

De Primera Keuze Cadeaukaart is eenvoudig online te bestellen op deze webpagina. U bepaalt zelf welk bedrag u op de kaart zet. Elk bedrag tussen de tien en honderdvijftig euro is mogelijk en het fijne is dat de ontvanger het bedrag niet in één keer hoeft op te maken. Maak het cadeau extra persoonlijk door het feestelijk te laten inpakken, een boodschap bij te voegen of een mooie flesje wijn uit te kiezen. Wanneer u voor 17.00 uur bestelt, dan gaat uw bestelling nog dezelfde dag de deur uit. Twijfel niet langer en haal uw Kerstcadeau snel en eenvoudig in huis!

Kies een feestelijke kerstverpakking

Wil je er voor zorgen dat je kerstcadeau meteen in de smaak valt? Laat de cadeaukaart dan inpakken met één van onze leuke kerstverpakkingen. Dit geeft net even iets extra's aan je cadeau en het brengt de ontvanger meteen in de feeststemming. Je kunt een verpakking heel eenvoudig toevoegen in de tweede bestelstap. Het wijst zich helemaal vanzelf.
verpakking