Kerst Keuzeplezier

Wilt u meer te weten komen? Lees hier stap voor stap hoe Kerstplezier werkt:

1. Bestel Kerstplezier online

Kerstplezier is een verrassend multiconcept en geeft nóg meer keuzeopties aan de ontvanger. Kerstplezier geeft de keuze uit een heleboel leuke losse artikelen, 26 cadeaukaarten en/of een donatie aan een goed doel. De ontvanger logt met een unieke code in bij de Kerstplezier.nl webomgeving en kiest vervolgens een cadeau (of goed doel) dat hem of haar aanspreekt. Het is ook mogelijk om het tegoed van Kerstplezier te verspreiden over meerdere geschenken. Neem gerust contact met ons op voor meer info over dit concept.

Stap 1
Stap 1
2. Personaliseer de verzilvermodule

Als zakelijke klant kunt u de verzilvermodule waar de ontvanger terecht komt helemaal naar wens inrichten. Zo kan de stijl van de module aangepast worden aan uw huisstijl. U heeft dus alle controle!

Stap 2
Stap 2
3. De ontvanger logt in met het kaartnummer en veiligheidscode

Het is heel makkelijk om Kerstplezier te verzilveren. De ontvanger moet online inloggen met de unieke code en de pincode. Vervolgens kan hij of zij een kerstcadeau (of meerdere kerstcadeaus) kiezen en deze direct thuis te laten bezorgen. U vindt er alles op het gebied van wonen & tuinieren, sieraden & horloges, media & entertainment, eten & drinken, kinderen & speelgoed, goede doelen en nog veel meer.

Stap 3
Stap 3
4. Blije ontvanger!

Kerstplezier is breed te besteden. Zo kun je kiezen voor een cadeaukaart, maar ook voor losse geschenken, goede doelen, belevenissen en meer. Echt iedereen kan dus wel iets vinden waar hij of zij blij van wordt! U kunt onmogelijk de plank misslaan met uw cadeau. Zo maakt u als bedrijf een goede indruk en versterkt u de banden met uw personeel of relaties.

Stap 4
Stap 4